Voor informatie
Bel aub: 0206361701

Welke activiteiten zijn er?

Er worden verschillende activiteiten verzorgd in het Anker. Maar als u alternatieven heeft, bent u van harte welkom om te komen praten met het bestuur. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, zeggen wij altijd.

Ouderen gym

Lichaamsbeweging is gezond voor lichaam en geest en zorgt voor een betere weerstand. Daarnaast is samen sporten en bewegen een leuke manier om in contact te komen met anderen.
De lessen vinden wekelijks plaats met uitzondering van de schoolvakanties en staan onder deskundige leiding. Alle docenten hebben naast hun opleiding voor sportleraar of fysiotherapeut een speciale opleiding meer bewegen voor ouderen gevolgd.
De eerste les is altijd gratis en verplicht u tot niets. De meeste zorgverzekeraars vergoeden ook deze activiteiten. Op de maandag zijn we in buurthuis 't Anker van 11:45-13:30 aanwezig

Klaverjassen

Maandag en dinsdag avond is er klaverjassen in 't Anker. We beginnen om 19:30 tot we klaar zijn. U kunt zich nog steeds aanmelden om deel te nemen om de gezellige te sfeer proeven. Aanmelden op de dinsdag is bij Peter de Vries op het telnr.: 0653794843 of natuurlijk bij 't Anker zelf.

EPC

Elke 2e woensdagavond van de maand, worden er sfeervolle openbare paranormale avonden verzorgd in Amsterdam-Noord. Er worden lezingen gehouden, psychometrie avonden met bekende mediums, die elk hun eigen werkwijze hebben ...etc

Freubel/knutselclub

Op de donderdag middag is er een frutselmiddag voor de dames waar kaarten gemaakt kunnen worden. Maar wilt u leren breien, haken of borduren dan kunnen wij u daarbij helpen. Het is er reuze gezellig en er worden leuke creaties uitgewisseld. U betaalt slechts €1,00 per middag. Voor informatie kunt u terecht bij Annie.

Darten

In een dartspel mag iedere speler per beurt drie pijlen (darts) gooien in een dartbord dat ter hoogte van de bull op 173 cm van de vloer aan een muur is bevestigd.
Kunt u al darten of bent u een beginneling, dat maakt niet uit. Iedereen is welkom. U ervaart een leuke gezellige avond met veel plezier in het spel. De eerste les is gratis, daarna betaal je een vast bedrag op elke speelavond. Dus zin in een pijltje gooien, kom dan langs op de donderdagavond.

Dansen

1 keer in de 2 weken is er op zaterdagavond vrij dansen. U wordt enthousiast ontvangen door onze gastvrouw Gina en Loes. De dansmuziek komt uit onze eigen muziekbox en draaitafel verzorgd door Hans. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u zich heerlijk vermaken en lekker in beweging blijven. Onze mensen achter de bar staan voor u klaar om u in van alles te voorzien. Entree geld is €3,00 pp. Wij hopen dat u ook dan een gezellige avond zult hebben.

Rommelmarkt en Bingo

1 keer in de 2 maanden wordt er een rommelmarkt gehouden.
1x in de 6 weken vindt er een bingo plaats.

Bingo

Bingo is een ontspanningsspel voor meerdere spelers. Daardoor kom je in contact met andere mensen. Bent u het alleen zat, kom dan eens een keertje bingo spelen. We hebben leuke prijzen (geen geld) en het is er reuze gezellig.
Houdt de agenda in de gaten voor de volgende bingo

Het Anker
Belangrijke data